Verzending en levertijd

Levertijd

LET OP: Momenteel is de het alleen mogelijk om uw bestelling af te halen. We werken eraan dat we het binnenkort ook kunnen gaan versturen.

Voor alle artikelen uit de webshop die we op voorraad hebben geldt: Als uw bestelling op werkdagen voor 14.00 uur is geplaatst en we hebben de betaling ontvangen dan versturen we de bestelling dezelfde dag. U ontvangt een mail met de Track & Trace code. Normaal gesproken wordt de zending de volgende dag geleverd.

Hou er rekening mee dat dit anders is als u op vrijdagavond, zaterdag of zondag besteld, meestal wordt de bestelling dan pas op dinsdag geleverd. Ook met feestdagen en speciale acties (zoals Black Friday) kan het bij de post drukker zijn dan normaal dus hou er dan ook rekening mee dat de bestelling een aantal dagen later kan komen dan normaal.

Mocht uw bestelling niet tijdig binnen komen dan verwacht, stuur ons dan even een mailtje zodat wij contact kunnen opnemen met de pakketdienst en u daarna kunnen informeren.

Mocht u de bestelling willen komen ophalen in onze showroom in Bruinisse, kies dan bij het afrekenen voor de optie afhalen. Via de mail/telefoon zullen we dan een afspraak maken wanneer u de bestelling kunt komen ophalen.

Mocht een artikel uitverkocht zijn dan kunt u ons ook altijd een mail sturen dan kunnen we kijken of we deze nog kunnen bijbestellen.

Verzenden

RedsLiving gelooft in duurzaamheid daarom hergebruiken wij dozen en verpakkingsmateriaal wat anders in de vuilnisbak zou belanden. Dus niet schrikken als u een gebruikte doos ontvangt, zo draag u ook meteen een steentje bij aan het milieu! Ook printen we de factuur nooit uit, deze ontvang u altijd per mail, ook dat spaart weer papier uit.

Verzenden binnen Nederland:

  • Voor alle bestellingen onder de 75 euro geldt een vast verzendtarief van € 6,95 (incl. btw). Bestel je voor meer als € 75,- dan betaal je geen verzendkosten. Wij verzenden al onze producten met MyParcel pakketpost met een Track & Trade code. Na bestelling en betaling ontvang u een mailtje met deze code. Het pakket zou dan binnen 24 uur bij je geleverd moeten worden, even onder voorbehoud ivm met de drukte bij de pakketdienst.

Verzenden buiten Nederland: