Vloeren

Voor iedere ruimte in huis de perfecte vloer!  De vloer is heel belangrijk voor de uitstraling en de sfeer van uw woning.

Bij RedsLiving vindt u een ruim assortiment laminaat en  PVC vloeren.

PVC vloer

Onze PVC vloeren zijn onderhoudsvrij, duurzaam, ijzersterk en muisstil.

Een PVC vloer is uitermate geschikt voor een combinatie met vloerverwarming. PVC is bovendien een geschikte vloer voor bijna elke ruimte in een woning. Zelfs voor in de badkamer! PVC vloeren zijn beschikbaar in Rigid click en dryback.

De rigid click vloer wordt met een kliksysteem op een drukvaste vloer geplaatst. Met een ondervloer 10db ondervloer zijn deze vloeren ook geschikt voor plaatsing binnen appartementen.

Een dryback PVC vloer is een vloer die wordt verlijmd. Hiervoor is het noodzakelijk dat de betonvloer eerst wordt geëgaliseerd. Met het verlijmde systeem kan de vloer strak langs de muur worden geplaatst. 

Laminaat

Onze laminaatvloeren zijn onderhoudsvrij, duurzaam en sterk. Topkwaliteit hoeft niet duur te zijn! We leveren laminaatvloeren in allerlei soorten, maten en prijsklasse. 

Plinten

En natuurlijk kunnen wij ook de randafwerking voor u verzorgen. Denk hierbij aan muurplinten in diverse hoogte en modellen, plakplinten of een mooie bies.. Randafwerking maakt uw vloer helemaal af.

Onderhoudsmiddelen

Laminaat- en PVC vloeren zijn gemakkelijk schoon te houden door regelmatig te stofzuigen. Vastzittend vuil kan weggehaald worden met een vochtige doek of door een beetje schoonmaakmiddel speciaal voor laminaat of PVC vloeren toe te voegen aan het water. De reiniger verwijdert vuil en vlekken, is sneldrogend en fris geparfumeerd. Door de vloer natuurlijk te laten drogen, ontstaat een vuilafstotende laag. Deze onderhoudsmiddelen zijn onderdeel van ons assortiment.

Schoonloopmatten

Naast het onderhouden van uw laminaat of PVC vloer is een schoonloopmat onmisbaar in je huis. Het voorkomt een hoop onnodig leed. Zodra je binnenkomt, absorbeert een schoonloopmat vocht en wordt vuil van schoeisel gehaald. Zo houdt u uw vloer langer mooi en kunt u er nog jaren van genieten!

Wij helpen u graag met het uitkiezen van uw nieuwe vloer. En natuurlijk kunnen onze vakmensen de vloer vakkundig voor u leggen. 

Bekijk de vloeren in uw eigen ruimte met de roomvisualizer (rechts onderop de website) of bezoek onze showroom.